H Παραπολιτική για τον εμφύλιο των blogs Νο 1 : Εισαγωγή

29.4.08


Ας ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να ξετυλίγουμε το κουβάρι...

Όλα ξεκίνησαν μετά την πτώση του Χρήστου Ζαχόπουλου.Η περίφημη υπόθεση του κομιστή και του ερωτικού DVD χώρισε τον δημοσιογραφικό κόσμο στα δυο.

Η κόντρα Μάκη-Θέμου πήρε πραγματικά τεράστιες διαστάσεις και οδήγησε σε σύγκρουση εκδοτικών συγκροτημάτων , σε ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα μεταξύ των δημοσιογράφων και τέλος στην είσοδο του Μπόμπολα στο μετοχικό κεφάλαιο του Πρώτου Θέματος.

Στην αρχή η κοινή γνώμη τάχθηκε περισσότερο με την πλευρά του Θέμου.

Οι λόγοι πολλοί.

Πρώτα απ'όλα , πρόκειται για μια συμπαθητική φυσιογνωμία με χιούμορ και παρουσιαστής μιας σατυρικής εκπομπής που έσκιζε για 8 χρόνια!

Επίσης , ο Θέμος είχε την τύχη να έχει απέναντι του τον Μάκη ο οποίος δεν είναι και ο πιο συμπαθής άνθρωπος του κόσμου και έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς στον χώρο μετά απο τα σκάνδαλα που έχει αποκαλύψει.

Ο Μάκης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και αποτέλεσε "στόχο" της σάτυρας του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και απλών χρηστών του διαδικτύου (βλ. Makis Facts κτλ ).

Όμως στη συνέχεια ο Θέμος έχασε το παιχνίδι.Μαζί με τους συνεργάτες του , άρχισε με όλα τα μέσα που διέθετε να εκτοξεύει λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις.Άρχισε να εκδικείται όλους όσους δεν τον στήριξαν στην περίφημη υπόθεση των 5,5 εκατ.

Πώς έγινε αυτό στην blogoσφαιρα ; Σε λίγο......