Δεν θυμάστε καλά κύριε Καραμανλή...

17.12.08


Θυμάστε την "οργισμένη" ομιλία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της Κ.Ε της Νέας Δημοκρατίας στις 26 Σεπτεμβρίου ; Μια "οργισμένη" ομιλία για τα μάτια του Πέτρου Τατούλη...

Δήλωσε τότε ο πρωθυπουργός :

"Δεν αρνήθηκα -και δεν αρνούμαι- ότι υπήρξαν λάθη, παραλείψεις, καθυστερήσεις. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Έχω πλήρη επίγνωση. Έχω καθαρή εικόνα για όλα."

Λίγες μέρες μετά ο Καραμανλής θα μιλήσει και στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ :

"Δεν αρνήθηκα -και δεν αρνούμαι- ότι, στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, έγιναν και λάθη. Έχω καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα για όλα."

Στις 19 Νοεμβρίου ο Καραμανλής θα μιλήσει και πάλι στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας :

Όλη η Κυβέρνηση, όλη η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, όλα τα στελέχη του Κόμματος, είμαστε σε διαρκή παράταξη μάχης. Κρατούμε γέρα το τιμόνι της πορείας του Τόπου.Προχωρούμε με στέρεα και ασφαλή βήματα. Υπεύθυνα, ψύχραιμα, σοβαρά. Αποφασισμένοι να σηκώσουμε το βάρος της συγκυρίας. Αποφασισμένοι να μεταβάλουμε τη διεθνή πρόκληση σε εθνική ευκαιρία. Αποφασισμένοι να κερδίσουμε τη μάχη αυτή για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες.

Είδατε πόσες φορές ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω του...

Πώς λοιπόν βγαίνει χθες και δηλώνει ότι δεν είχε καλή ενημέρωση ; Πώς θέλει να τον πιστέψουμε ότι δεν γνώριζε τι γινόταν γύρω του ;

Φτάνει πια η κοροϊδία κύριε Καραμανλή...

Είστε απλά ανίκανος...