Τρομοκρατία αγάπη μου!

6.1.09



Η πιο διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση αποκτά κύρος μέσα από την γνωστή συνταγή, την επίκληση εσωτερικού ή εξωτερικού κινδύνου.

Η τρομοκρατία! Να ένας τρόπος να μπορέσει να επιστρέψει, η διαλυμένη από την πολιτική της και τα σκάνδαλα Κυβέρνηση.



Η δολοφονική επίθεση ενάντια στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, ήταν η ευκαιρία που περίμενε η Ν.Δ. και οι ταϊσμένοι καναλάρχες μας, για να αρχίσουν την επιχείρηση αναστήλωσης της ετοιμόρροπης Κυβέρνησης.

Όχι δεν μας δείχνουν πάλι όλοι μαζί και συνέχεια τον Βασιλιά Κοκό, όταν η Ελλάδα είναι στους δρόμους. Μας δείχνουν ταυτόχρονα τις υπουργάρες μας, ενώ ο κόσμος καίγεται πραγματικά.
Γιατί άλλο πράγμα είναι το φαΐ και άλλο το κουτόχορτο, το φαΐ έχουν διαλέξει να το τρώνε οι καναλάρχες και σε εμάς σερβίρουν μόνο το κουτόχορτο.

Από την μία ώρα που διαρκούν οι ειδήσεις (μαζί με αθλητικά, καιρό, διαφημίσεις) τα 40 λεπτά ήταν για την δολοφονική επίθεση και σε αυτήν την ώρα όλοι οι Υπουργοί και τα στελέχη της Κυβέρνησης, που μέχρι τώρα κρυβόντουσαν για να μην απολογηθούν για την κυβερνητική πολιτική στην οικονομία στην παιδεία , και στα σκάνδαλα, μπόρεσαν και παρουσιάστηκαν επιτέλους από τους διαπλεκόμενους συνεταίρους τους, σαν κάτι θετικό σαν εγγυητές της δημοκρατικής ομαλότητας.

Και να πεις δεν υπήρχαν άλλες ειδήσεις, υπήρχαν, αλλά στην Ισραηλινή εισβολή στην Γάζα η Κυβέρνηση είχε λερωμένη την φωλιά της, γιατί απέφυγε να την καταδικάσει. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι το προηγούμενο διάστημα όταν έκανε ασκήσεις με το Ισραήλ, που τους έδωσε και τους κωδικούς των SS20. Για την πρόκληση της Ουκρανία που υποδαυλιζόμενη από την Αμερική προσπαθεί να διακόψει την ροή αερίου από την Ρωσία στην Ευρώπη, δεν είπαν πάλι κουβέντα.

Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και μπορεί αρκετός κόσμος να ξεφεύγει από την προπαγάνδα των διαπλεκόμενων συμφερόντων που μας κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντα της τσέπης τους και όχι με τα συμφέροντα της δικής μας τσέπης.