Το έκτρωμα και η εκτροπή

9.5.09

anything-but-nd.blogspot.com

Την έβαλε λοιπόν τη μπουγάδα του ο Καραμανλής, έκλεισε και το πορτάκι του πλυντηρίου (aka βουλή) και θα παραδώσει στην κοινωνία άσπιλους και αμόλυντους (και κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερους) τους κυβερνητικούς που ενέχονται σε μύρια όσα σκάνδαλα. Δια της μεθόδου της παραγραφής βεβαίως βεβαίως.

Δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη ή αιφνίδια η παύση των εργασιών της βουλής (πόσο μάλλον η συνεπαγόμενη παραγραφή των σκανδάλων: αυτή κι αν ήταν απολύτως αναμενόμενη!) δεδομένου ότι "κορυφαίοι" υπουργοί πρόσφατα περιφέρονταν στα δελτία, διατυμπανίζοντας ότι ούτε τα δομημένα, ούτε η Ζιμενς, ούτε η Γερμανός, ούτε το Βατοπέδι, ούτε τα γεράματα του Παυλίδη, ούτε κανένα από τα πενηνταφεύγα σκάνδαλα που καταγράφηκαν από το Μάρτη που άρχισε το πάρτυ, είναι στην πραγματικότητα σκάνδαλο (βλ. και προηγούμενη ανάρτηση "η χώρα της Μαρμότας")!

Ούτε αποτελεί δα και καμιά έκπληξη ότι η κυβέρνηση-έκτρωμα στην ανάγκη της καταφεύγει και στην εκτροπή. Πάντοτε φυσικά με το δεν-τρέχει-μία χαμόγελο του Προκόπη, της Ντόρας και των άλλων παιδιών της colgate. Αχ αυτά τα απαστράπτοντα χαμόγελα, οι αστραφτερές μασέλες, τόσο λαμπερές που "σβήνουν" ακόμα και το "άπλετο φως" που ρίχνει η κυβέρνηση παραγράφοντας τα υπό διερεύνηση σκάνδαλα.



Το μπλογκ προτείνει ο Κωστάκης Καραμανλής να συμπεριληφθεί στους "Μεγάλους Έλληνες" ως ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης Ελλάδας.

Κοινοποιήστε το στο Facebook