Live σχολιασμός ( ανανεώνεται )

28.5.09


- Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Αντώνης Σρόιτερ του Alpha με την ερώτηση του στον πρωθυπουργό την οποία και δεν απάντησε ο Καραμανλής.

- Με φόρα ξεκίνησε ο Παπανδρέου ο οποίος διόρθωσε την διατύπωση του Ν.Ευαγγελάτου για τη μουσουλμανική μειονότητα . Στην διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου , ο Παπανδρέου απάντησε μάλλον αμήχανα . Μπερδεμένη ερώτηση , μπερδεμένη απάντηση.


- Αδιάφορη η Αλέκα Παπαρήγα .

- Αλαβάνος on fire ! Είναι έτοιμος να τινάξει και πάλι το debate στον αέρα ! Κακός ο Αιμίλιος Λιάτσος με γαλάζια(!) γραβάτα .

- Αρκετά τολμηρή ερώτηση από την Τρέμη στον Καρατζαφέρη περί "πολυκατοικίας" και Αμερικανών . Πολύ δύσκολη και η διευκρινιστική ερώτηση για την κ.Τζαβέλα . Στριμώχτηκε πολύ ο Καρατζαφέρης .

- Έξαλλοι οι Έλληνες τηλεθεατές που περίμεναν μια πιο sexy εμφάνιση από την Σία Κοσιώνη του Skai . Καλή ερώτηση για την "πράσινη" οικονομία , ικανοποιητική απάντηση από τον Παπανδρέου . Εξαιρετική η διευκρινιστική ερώτηση , αναμενόμενα ασαφής απάντηση .

- Η βραδιά ανήκει στον Αντώνη Σρόιτερ . Ερώτηση-ράπισμα στην Παπαρήγα για τα οικονομικά του ΚΚΕ η οποία έχασε σε ένα βαθμό την ψυχραιμία της . Προκλητική αυθάδεια από την γ.γ του ΚΚΕ "ας έρθει όποιος εισαγγελέας θέλει" . Και η διευκρινιστική ερώτηση ήταν εξαιρετικά εύστοχη . Σταλινική εμφάνιση από την Αλέκα . Έχασε εντελώς το παιχνίδι .

- Ιδιαίτερα νευρικός παραμένει ο Αλέκος Αλαβάνος . Αδιάφορη ερώτηση από το Ν.Ευαγγελάτο που μοιάζει αρκετά αμήχανος και ρωτάει 15 πράγματα μαζί !

- Πολύ καλή και η 2η ερώτηση του Ανδρέα Κωνσταντάτου ο οποίος έχει θέσεις τις πιο "πολιτικές" ερωτήσεις μέχρι στιγμής . Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Καρατζαφέρης που επαναλαμβάνει τον εαυτό του συνεχώς εδώ και 1-2 χρόνια . Κουραστική η ανάλυση της δομής της "πολυκατοικίας" .

- Μέτρια η ερώτηση του Αιμίλιου Λιάτσου στον πρωθυπουργό . Ο Καραμανλής υπεραμύνθηκε των "πολλών μεταρρυθμίσεων" του !!!

- Έχουμε κουραστεί να ακούμε την Παπαρήγα να λέει τα ίδια και τα ίδια εδώ και 19 χρόνια . Ό,τι κι αν την ρωτήσουν , απαντάει τα ίδια ! Κρίμα για το ΚΚΕ !

- Ουσιαστική ερώτηση από την Σια Κοσιώνη . Σταθερά "παθιασμένος" ο Αλαβάνος . Σωστή επιλογή σε σχέση με τον Τσίπρα . Ανέφερε και την υπόθεση της Κούνεβα . Απευθύνθηκε για δεύτερη φορά προς τον πρωθυπουργό που κάθετε 3 θέσεις πιο πέρα...

- Και η 3η ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ ήταν εξαιρετική , αυτή τη φορά προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος "άδειασε" τον βουλευτή του και υποψήφιο ευρωβουλευτή Θάνο Πλεύρη. Ο Καρατζαφέρης - εκτός των άλλων - παραδέχθηκε ότι βλέπει Χαρβαδέλα....
Εξαιρετική και η διευκρινιστική ερώτηση . Γλοιώδης η αναφορά Καρατζαφέρη στη σημερινή γιορτή της Αναλήψεως . Πολύ κακή απάντηση .

- Ο Ευαγγελάτος αδικεί τον εαυτό του κάνοντας μια ερώτησε με 3-4 σκέλη . Δίνει έτσι την ευκαιρία στον πρωθυπουργό να πει το...ποίημα του . Ακόμα ένα αδιάφορο debate μέχρι στιγμής .

Θράσος Καραμανλή ! Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ επειδή έδωσε εντολή να χτυπήσουν τα ΜΑΤ τους συνταξιούχους μετά από όλα αυτά που έγιναν φέτος ! Θράσος! Έχει δίκιο μεν αλλά δεν το λες αυτό μετά από όλα όσα έγιναν φέτος με τα ΜΑΤ ! Ντροπή ! Θα του κοστίσει !

- Καλή απάντηση από τον Παπανδρέου αλλά είχε χρησιμοποιήσει ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις και χθες . Τόσο η συνέντευξη Καραμανλή στον Πρετεντέρη όσο και η διακαναλική του Παπανδρέου υποβάθμισαν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του debate.

- Υπεραμύνθηκε της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στα γεγονότα του Δεκεμβρίου ο Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος είναι αρκετά κακόκεφος . Άσχημη τηλεοπτικά η εικόνα να κουνάει το δάχτυλο επιδεικτικά .

- Τα ίδια και τα ίδια Καρατζαφέρης και Ευαγγελάτος .

- Κακή επιλογή από την Σία Κοσιώνη να μην ρωτήσει τον πρωθυπουργό στον θεματικό κύκλο "Παιδεία" για τα γεγονότα του Δεκεμβρίου . Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να παπαγαλίζει τα ίδια και τα ίδια για τις μεταρρυθμίσεις(;) στην Παιδεία . Δύσκολη η ερώτηση για την Μαριέττα Γιαννάκου . Έχασε την ψυχραιμία του ο πρωθυπουργός . Κούνησε κι αυτός το δάχτυλο . Κουνιέται συνεχώς και κάνει χειρονομίες . Πολλά νεύρα .

- Η βραδιά ανήκει αναμφισβήτητα στον Αντώνη Σρόιτερ . Πολύ δύσκολη ερώτηση στον Γιώργο Παπανδρέου για την επιλογή του να στείλει σε ιδιωτικό σχολείο την κόρη του . Η ερώτηση στερείται πάντως ουσίας και μπορούμε να το συζητήσουμε σε ξεχωριστή ερώτηση. Επικοινωνιακά πάντως , ο Παπανδρέου έχασε πόντους και με τη διευκρινιστική ερώτηση του Α.Σρόιτερ . Το πάλεψε πάντως αρκετά .

- Και πάλι ο Λιάτσος ξεπέρασε τον χρόνο . Για 2ο συνεχόμενο debate μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου . Τι να σχολιάσουμε για την Παπαρήγα ; Μια από τα ίδια...

- Λαϊκίστικη απάντηση Καρατζαφέρη για την οικολογική συνείδηση και το περιβάλλον . Πάρα πολύ κακός ο Λιάτσος .

- Super ερώτηση του Ανδρέα Κωνσταντάτου στον πρωθυπουργό για τις πυρκαγιές του 2007 . Προκλητικά "μπακαλίστικη" η απάντηση του Καραμανλή . Ο Κωνσταντάτος τον πίεσε πολύ κι έκανε ένα πανέξυπνο λογοπαίγνιο περί νομιμότητας και ηθικότητας . Κακή η απάντηση του πρωθυπουργού ο οποίος έχει κουράσει πάρα πολύ με τις πανομοιότυπες κινήσεις του σώματος του .

- Εξαιρετική ερώτηση από την Όλγα Τρέμη για τα κακώς κείμενα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στο χώρο του περιβάλλοντος . Αρκετά γενναία αυτοκριτική από τον Παπανδρέου . Πολύ καλή και η ερώτηση της δημοσιογράφου για τους Οικολόγους Πράσινους . Ιδιαίτερα άνετος ο Παπανδρέου . Δεν το περιμέναμε . Τι σου κάνουν οι δημοσκοπήσεις...

- Ενώ ξεκίνησε δυναμικά , η Σια Κοσιώνη μοιάζει να τα έχει χάσει αρκετά . Η Παπαρήγα απάντησε αρκετά καλά στην ερώτηση για το περιβάλλον . Άντε να ρωτήσουν τίποτα τον Αλαβάνο γιατί θα μας πάρει ο ύπνος...

- Ο Αλαβάνος είναι πάρα πολυ τσαντισμένος . Λέει σωστά πράγματα αλλά γαβγίζει . Κρίμα . Ιδιαίτερα λαϊκιστής αποδεικνύεται ο Σρόιτερ...

- Ξεκίνησε δυναμικά ο Σρόιτερ αλλά η καλύτερη παρουσία της βραδιάς ήταν τελικά η Όλγα Τρέμη . Δύσκολη ερώτηση για το Βατοπαίδι . Ο Καραμανλής για να καλύψει το σύστημα Ρουσόπουλου , κάλυψε μέχρι και τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ! Εξαιρετική και η διευκρινιστική ερώτηση της Τρέμη . Αερολογίες από τον πρωθυπουργό .

- "Ξαφνικός" θάνατος στις καθυστερήσεις ! Δυναμική απάντηση του Παπανδρέου για τη σκανδαλολογία και τη συγκάλυψη επίμαχων υποθέσεων από τη Νέα Δημοκρατία . Η καλύτερη απάντηση του Παπανδρέου που φάνηκε ιδιαίτερα "κυβερνητικός".

- Ξύπνησε ο Ευαγγελάτος κι έκανε μια σοβαρή ερώτηση για τον Γερμανό και τις σχέσεις του με το ΚΚΕ . Η Αλέκα Παπαρήγα διεκδικεί επάξια το τίτλο Miss Stalin 2009...

- Επιτέλους χαμήλωσε σχετικά τους τόνους ο Αλέκος Αλαβάνος και έκανε ένα καλό κλείσιμο...

- Έσωσε την παρτίδα με την τελευταία της ερώτηση η Σία Κοσιώνη . Στρίμωξε τον Γ.Καρατζαφέρη ο οποίος ήταν μετά από καιρό κακός κι υποτονικός σε δημόσια τηλεοπτική εμφάνιση . Τον δυσκόλεψαν πάρα πολύ οι ερωτήσεις για την κ.Τζαβέλα την οποία δεν γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό και μάλλον θα τρόμαξε με αυτά που άκουσε...

Τα δίλεπτα των πολιτικών αρχηγών

Καλή τοποθέτηση του Καρατζαφέρη τόσο για το κομματικό του ακροατήριο όσο και για την υποψήφια δεξαμενή ψήφων του . Ο γνωστός λαϊκιστής πρόεδρος του ΛΑΟΣ με βαμμένο μαλλί , προκλητικά μαύρο...

Εξαιρετικός ο Αλέκος Αλαβάνος . Άσκησε κριτική στον τρόπο διεξαγωγής του debate , κατακεραύνωσε το ρόλο των ΜΜΕ στο πολιτικό σύστημα . Μπράβο του . Τόλμησε επιτέλους κάποιος να τα βάλει με τα ΜΜΕ ! Πολύ σωστή η αναφορά στον αείμνηστο Μιχ . Παπαγιαννάκη . Έκλεψε τις εντυπώσεις .

Τι να σχολιάσεις για την Αλέκα ; Miss Stalin 2009....

Επανέλαβε τη χθεσινή του τοποθέτηση στο Ζάππειο ο Παπανδρέου . Γλυκανάλατος αλλά σοβαρός .

Copy-Paste Καραμανλής από τα διαγγέλματα . Για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ . Give us a break...

Κοινοποιήστε το στο Facebook